V teh dneh na naši hiši zaključujemo kar konkreten poseg: menjava strešne kritine, menjava izolacije, vgradnja strešnih oken, namestitev sončnih kolektorjev …
Kot vsak človek sem tudi sam doslej imel opravka z mnogimi izvajalci različnih obrtniških del. Med njimi je večina v zlati sredini, najdejo pa se posamezniki, ki odstopajo v negativno ali pozitivno stran. Tokrat moram pohvaliti Krovstvo mojster Čevka
Krovstvo mojster Čevka
Ekipa je sicer majhna, vendar naredijo vse, kar naredijo veliki. Predvsem pa izstopa njihova predanost h kakovostni izvedbi del. Trud, ki ga vlagajo v delo, je res vreden vsake pohvale. Na strehi so bili že takrat, ko se večina ljudi v vasi sploh še prebudila, zaključevali pa pozno popoldan. Vmes pa trdo delo. Predvsem lastnik sam (no, tako je sicer pričakovati, pa vseeno) se trudi za vsako podrobnost. Svetuje in nadzira svoje delavce, razlaga prednosti in slabosti posameznih ukrepov, hkrati pa odgovarja na mnoge telefonske klice in poskrbi za dobro voljo.
Čeprav med krovci varnostni ukrepi niso najbolj priljubljeni, so na obeh straneh strehe postavili oder in ograjo, še preden so se lotili prvih del.
Veliko truda vložijo tudi v to, da stranka nima preveč nepotrebnega dela. Kot primer lahko navedem, da pri vgradnji strešnega okna neprestano uporabljajo sesalec in s tem res zmanjšajo količino žaganja, ki ga stranka dobi v sobo. Vgradnja okna sicer traja kar dolgo, vendar je opravljena res temeljito. Uporabijo vgradni izolacijski okvir, kar zagotavlja, da ni toplotnega mostu. Pri lepljenju parne zapore so res temeljiti in se zadržijo kar nekaj časa.
Skratka – Tomaž Čevka je eden od tistih mojstrov, ki jih pogosto iščemo (vendar redko najdemo). Priporočam!

Leave a Reply