Subaru Outback 2.0D (boxer diesel)

Imel sem priložnost preizkusiti Outbacka. In to ne kakršnega koli. Pač pa dizla - bokser dizla. Nekateri bi ob omembi bokser dizla zamahnili z rokami, drugi pa zastrigli z ušesi. Priznam - sam se prištevam k slednjim. Subaru je namreč letos predstavil prvi dizelski bokser motor na svetu, vgrajen v potniško vozilo. Združuje dobre lastnosti…

4 Comments

Hrastov memorial (starodobniki) na Ljubelju

V organizaciji AMD Tržič je v teh dneh potekal Hrastov memorial. Ta tradicionalno poteka na cesti, ki pelje od mejnega prehoda pa do vrha starega prelaza na Ljubelju. Cesta je makedamska, dolžine 2300 m in na najstrmejši točki doseže vzpon celo do 33%. Roko na srce - strmo je.

0 Comments

“Občina” Sv. Ana na obisku v Tunjicah

Tunjice so obiskali prebivalci Sv. Ane v Slovenskih goricah. Po krajšem sprejemu so si na kratko ogledali mesto Kamnik. Sledil je nastop na glavnem odru prireditve v okviru "Dnevov narodnih noš". Popoldan pa kosilo v Tunjicah, nato pa maša in koncert v tunjiški cerkvi.Večje fotografije: KLIKNI TUKAJManjše fotografije:

1 Comment

Volitve se bližajo, jaz pa imam politike vrh glave …

Volitve se bližajo. To je čutiti v vseh medijih. Vendar pa so stvari tokrat odšle res (pre)daleč. Podtikanja, zavijanja v meglo, odnos do drugače mislečih ... uf, DOVOLJ.V sredo zvečer sem raje odšel na Veliko planino po nekaj miru:Naslednji dan pa na kolo in v gozd:V petek pa (najprej službeno, nato zasebno) na slovenski Kras:

0 Comments

Avtokros Tunjice september 2008

ASC Mustang Domžale je organiziral 4. tekmo DP Slovenije v Tunjicah. To je bila že druga letošnja dirka "pr Kosirniku" v Tunjicah. Gledali smo res izjemno dirko s prehitevanji, prevračanji, trki in tudi nekaj ostrimi besedami. Vse to pa sodi na dirke, kjer je v zraku vonj po bencinu.Za diaprojekcijo VEČJIH SLIK, klikni tukaj ...Kljub…

0 Comments